مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان:

 مبارزه با پوره سن گندم در مزارع همدان آغاز شد 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از پایش مزارع گندم و جو برای مبارزه با پوره سن خبرداد و گفت: پایش ۵۰۰ هزار هکتار از مزارع گندم و جو برای مبارزه با پوره سن گندم در استان همدان آغاز شد. 

داوودتقی ئی شنبه ۱۷ خرداد در جمع خبرنگاران، با اشاره به آغاز این طرح در مناطق جنوبی استان، افزود: پوره سن گندم از آفاتی است که می‌تواند به محصولات مزرعه صدمه زده و آنها را نابود کند. 
 
وی ادامه داد: ۷۰ هزار هکتار مزارع گندم آبی، ۵۰ هزار هکتار مزارع جو آبی، ۳۴۴ هزار و ۵۰۰ هکتار مزارع گندم دیم و ۹۰ هزار هکتار مزارع جو دیم با ۷۰ تیم پایش و اقدام به رصد پوره سن گندم می‌شود. 
 
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه مبارزه با سن مادر در استان همدان به پایان رسیده است، تاکید کرد: هم اکنون تیم‌های شبکه مراقبت، پایش در حال ردیابی پوره‌های احتمالی مزارع هستند. 
 
وی از کشاورزان خواست نسبت به پایش مزارع خود برای شناسایی احتمالی پوره سن گندم مراقبت و در صورت رویت آن در اسرع وقت نسبت به سمپاشی اقدام کنند و خاطرنشان کرد: از روزهای نخست سال‌جاری تاکنون ۲۳۱ هزار هکتار از مزارع گندم و جو استان از طریق سم‌پاشی تحت عملیات مبارزه با سن گندم قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404031710367
  • خبرنگار : 50034