مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوشهر خبرداد

۱۹ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در حال ساخت است

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوشهر گفت: ۱۹ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در محورهای استان در حال ساخت است.

 فرزاد رستمی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: انتظار می‌رود تعداد چهار باب از این مجتمع‌ها امسال تکمیل و برای خدمت‌رسانی به مسافران جاده‌ای به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوشهر بیان کرد: میزان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای هر مجتمع به طور میانگین ۳۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

رستمی با اشاره به نقش مهم مجتمع‌های خدماتی رفاهی در افزایش ایمنی تردد و تأمین آسایش کاربران جاده‌ای، خاطرنشان کرد: اکنون ۳۱ مجتمع خدمات بین راهی در استان بوشهر فعال است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یادآور شد: امکانات این مجتمع‌ها شامل نمازخانه و سرویس بهداشتی مجزا، مجموعه فروشگاهی، اغذیه فروشی، جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی و خدمات فنی خودرو است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404031710497
  • خبرنگار : 50963