مدیر جهاد کشاورزی شهرستان:

۱۱۵ هکتار از اراضی جویبار به کشت گلخانه‌ای اختصاص یافت

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از اختصاص ۱۱۵ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گلخانه‌ای خبر داد و گفت: این اقدام با هدف افزایش بهره‌وری منابع آب و خاک و تولید محصولات متنوع کشاورزی صورت گرفته است.

عبدالله رحیمی یکشنبه ۱۸ خرداد با اعلام این خبر اظهار کرد: در حال حاضر ۱۱۵ هکتار گلخانه در شهرستان جویبار وجود دارد که به تولید محصولات سبزی و صیفی (به ویژه خیار رقم ویکتور)، محصولات باغی (لیموترش ارقام لایم کوات و پرشین لایم و شلیل سوپر سان کینگ) و گل و گیاهان زینتی (گل‌های شاخه بریده و آپارتمانی) با استفاده از سازه‌های سنتی و مدرن اختصاص یافته است.

رحیمی با اشاره به اهمیت توسعه کشت گلخانه‌ای در شرایط کنونی گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی و محدودیت منابع آبی، تولید محصولات کشاورزی در شرایط گلخانه‌ای با هدف افزایش بهره‌وری منابع آب و خاک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی میزان تولید محصولات گلخانه‌ای جویبار را حدود ۲۰ هزار و ۲۰۰ تن در بخش سبزی و صیفی، ۱۸۷ تن در بخش محصولات باغی و تولید ۴۵۰ هزار گلدان یا شاخه گل و گیاهان زینتی برآورد کرد.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویبار از توسعه دو هکتار گلخانه مدرن صنعتی در بخش تولید محصولات باغی در سال گذشته خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با اعطای تسهیلات و جذب سرمایه‌گذاران و کشاورزان فعال، توسعه این نوع گلخانه‌ها افزایش یابد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، وی افزود: تخمین زده می‌شود حدود ۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جویبار نیز، به تولید خیار در محیط سرپوشیده بدون سیستم گرمایشی و به صورت سنتی (شاسی سرد) اختصاص داشته باشد که با متوسط عملکرد ۵ کیلوگرم در مترمربع، تولیدی بالغ بر ۲۰ هزار تن در این سازه‌های سنتی برآورد می‌شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404031810877
  • خبرنگار :