فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد

توقیف محموله ۴۲ هزار لیتری گاز مایع قاچاق در راسک

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: پلیس شهرستان راسک طی یک عملیات موفق و با انجام اقدامات تخصصی در راستای طرح مقابله با کالاهای قاچاق در حین بازرسی از خودروهای عبوری در ایست بازرسی به دو دستگاه کامیون کشنده حامل گاز مایع مشکوک و پس از اجرای فرامین ایست، خودروی مورد نظر را متوقف کرد.

سردار  محمدرضا اسحاقی در گفت وگو با ایسنا، افزود: ماموران طی بازرسی از کامیون مورد نظر ۴۲هزار لیتر گاز مایع قاچاق کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان در ادامه بیان کرد: ارزش تقریبی این محموله ۲۱ میلیارد و پانصد و چهل و هفت میلیون ریال بوده و دو دستگاه خودروی کشنده توقیف و دو نفر متخلف نیز دستگیر و تحویل مرجع قضایی شدند.

وی خاطرنشان کرد: مبارزه بی امان با پدیده شوم قاچاق که موجب هدر رفت سرمایه ملی می‌شود در دستور کار مأموران این فرماندهی قرار دارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404032013119
  • خبرنگار :