سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان:

دومین بخش سی.تی.اسکن ملایر به‌زودی افتتاح می‌شود

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر از افتتاح بخش سی.تی.اسکن بیمارستان مهر در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: روند آماده‌سازی و تجهیز بخش سی.تی.اسکن این بیمارستان وارد مرحله نهایی شده و اواخر خرداد یا اوایل تیر افتتاح خواهد شد.

دکتر علیرضا بهزادی در گفت وگو با ایسنا افتتاح این بخش را گامی مهم در راستای ارائه خدمات تشخیصی پیشرفته و افزایش کیفیت مراقبت‌های پزشکی برای تمامی بیماران دانست و اظهار کرد: با افتتاح این بخش، امکان تصویربرداری دقیق و تشخیص سریع‌تر فراهم خواهد شد

بهزادی با بیان اینکه حدود ۲۰‌میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز و افتتاح این بخش هزینه شده است، افزود: این اعتبار از محل هیئت امناء ارزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان و مجمع خیرین سلامت تامین شده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر یادآور شد: در حال حاضر بیمارستان امام حسین(ع) دارای یک دستگاه سی.تی.اسکن است و با افتتاح این مرکز، ملایر دارای دو مرکز سی.تی.اسکن خواهد شد.
انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404032214253
  • خبرنگار : 50416