۳ فرصت سرمایه‌گذاری در فرودگاه شهید باکری ارومیه معرفی شد

مدیرکل فرودگاههای آذربایجان غربی از معرفی ۳ فرصت سرمایه‌گذاری در همایش اینوا برای فرودگاه شهید باکری ارومیه خبرداد.

محمدعلی نائل قراملکی ۲۲ خرداد در حاشیه پنل «گردشگری و خدمات»، با اشاره به حضور فعال فرودگاه بین‌المللی شهید باکری ارومیه در همایش اینوا، اظهار کرد: سه بسته سرمایه‌گذاری برای معرفی در این رویداد تدارک دیده شده که شامل احداث جایگاه تشریفات اختصاصی (CIP)، احداث پایانه بار هوایی و ایجاد باشگاه خلبانی هواپیمایی سبک است.

وی افزود: در راستای جذب سرمایه‌گذار برای این پروژه‌ها، مذاکرات اولیه با چند سرمایه‌گذار انجام شده و امید می‌رود این رایزنی‌ها به عقد قرارداد منتهی شود.

قراملکی با تأکید بر ظرفیت بالای آذربایجان‌غربی برای سرمایه‌گذاری در حوزه حمل‌ونقل هوایی گفت: به دلیل تنوع محصولات و موقعیت جغرافیایی استان، توسعه حمل‌ونقل هوایی بار و مسافر از توجیه‌پذیری اقتصادی مناسبی برخوردار است. همچنین زیرساخت‌های لازم برای جذب گردشگر نیز در استان فراهم شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر، هفته‌ای ۷۲ پرواز از فرودگاه ارومیه به مقاصد داخلی و خارجی از جمله تهران، مشهد، کیش، مدینه، نجف، آدانا و استانبول انجام می‌شود و سالانه بیش از ۳۱۰ هزار مسافر از طریق این فرودگاه جابجا می‌شوند.

قراملکی با اشاره به ظرفیت توسعه مسیرهای پروازی گفت: با توجه به تقاضا برای ایجاد مسیرهای جدید، امکان توسعه بیشتر پروازها در این فرودگاه وجود دارد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404032214714
  • خبرنگار : 50136