بازداشت ۲ متهم امنیتی مرتبط با حمایت رسانه‌ای از رژیم صهیونیستی در کرمان

فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: در پی حمله وحشیانه رژیم منحوس صهیونیستی به مناطقی از کشور، ماموران پلیس امنیت عمومی استان طی یک عملیات مقتدرانه، دو نفر را به اتهام‌های حمایت و پشتیبانی از اقدامات ددمنشانه رژیم صهیونی دستگیر کردند.

سردار جلیل موقوفه‌ئی شامگاه ۲۴ خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این افراد اقدام به تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی، فعالیت‌های تبلیغی علیه نظام، توهین به مقام والای شهدا و شایعه‌پراکنی می‌نمودند.

بنا به اعلام پلیس، برابر ماده‌های ۶، ٧، ٨ و ١٠ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی، هرگونه همکاری اطلاعاتی با موساد، تعامل یا تبادل اطلاعات با افراد رسمی و غیررسمی رژیم صهیونیستی و هرگونه اقدام فرهنگی، رسانه‌ای، تبلیغی و مساعدت در جهت تایید یا تقویت و تحکیم رژیم صهیونیستی جرم بوده و مرتکب، به اشد مجازات قانونی محکوم خواهد شد.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۲:۲۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404032416040
  • خبرنگار : 50187