اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور اعلام کرد

وضعیت تامین نهاده‌های دامی مطلوب است/ اجازه اختلال در تامین کالاهای اساسی را نخواهیم داد

اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور اعلام کرد که با همکاری و هماهنگی همه نهادهای ذیربط اجازه ایجاد هیچگونه کمبود و اختلال در تامین کالاهای اساسی را به دشمن نخواهیم داد.

به گزارش ایسنا،  در پی جنایت اخیر رژیم جعلی صهیونیستی و تجاوز وحشیانه به میهن عزیزمان ایران اتحادیه وارد کنندگان نهاده‌های دام و طیور با انتشار بیانیه‌ای در کسوت سربازان اقتصادی کشور دفاع از امنیت اقتصادی و امنیت غذای سفره مردم را وظیفه ملی و تاریخی خود دانسته و اعلام کرد که تمام توان خود را در تضمین امنیت و تداوم جریان مواد اولیه و تولید کشور مصروف داشته است.  

در حال حاضر نیز خوشبختانه ذخائر و موجودی‌های کشور از یکسو و جریان تامین به موقع کالا نیز از سوی دیگر از وضعیت مطلوب و قابل اتکایی برخوردار بوده و لذا جای هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد اعلام کرد: به فضل الهی در آینده نیز آرزوی دشمن قدار در آسیب به امنیت غذایی کشور نقش بر آب خواهد شد.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404032516473
  • خبرنگار :