استاندار گلستان:

خدمت به مردم لحظه‌ای نباید به تعویق بیافتد

استاندار گلستان با تأکید اینکه رضایت مردم اصل اول خدمت به مردم است، گفت: هیچ کوتاهی در مسیر خدمت به مردم را نمی‌پذیرم.

علی‌اصغر طهماسبی عصر یکشنبه ۲۵ خرداد در سومین جلسه شورای مسکن و نخستین جلسه ستاد بازآفرینی شهری با اشاره به اقدامات اخیر تروریستی رژیم صهیونیستی در کشور اظهار کرد: مردم ایران کشورشان را دوست دارند و به هیچ عنوان هیچگونه تجاوز به خاک کشور را نمی‌پذیرند.

وی با اشاره به کلام سردار سلیمانی که فرمود شهدا قبل از اینکه شهید شوند، شهید بودند. تصریح کرد: ما باید از ظرفیت‌های موجود در کشور ظرفیت‌سازی مضاعف کنیم و همین خدمت خالصانه و صادقانه ظرفیت مضاعفی است که می‌تواند رضایت پروردگار و مردم را در پی داشته باشد.

استاندار گلستان گفت: رضایت مردم اصل اول خدمت به مردم است و در این مسیر لحظه‌ای کوتاهی پذیرفته نیست. اگر ما در خدمت‌رسانی خوب عمل کنیم و مردم بدانند ما صادقانه کار می‌کنیم همیشه پای کار خواهند بود.

این مقام مسئول خطاب به همه مدیران استان، بیان کرد: خدمت به مردم لحظه‌ای نباید به تعویق بیافتد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان وی اضافه کرد: به مردم درباره کارهای انجام شده اطلاع‌رسانی کنید و مردم را در جریان کارهایی که انجام می‌دهید قرار دهید.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۱
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404032516690
  • خبرنگار : 50604