برگزاری مراسم تشییع پیکر ۲ شهید تجاوز رژیم صهیونیستی در ملایر

در میان اندوه و افتخار، امروز مردم شهیدپرور شهرستان ملایر گرد هم آمدند تا پیکر پاک دو تن از فرزندان برومند ایران اسلامی را که در جنایت ددمنشانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، تشییع کنند. 

به گزارش ایسنا، سرهنگ دوم حسن تکلو و سرهنگ منصور سلطانی فرد از نیروهای فداکار پدافند هوایی خنداب بودند که جان خود را در راه دفاع از میهن، عزت و امنیت کشور نثار کردند. 
آیین تشییع، با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، خانواده‌های شهدا، مسئولان محلی و نیروهای نظامی برگزار شد؛ صحنه‌ای از وحدت و ایستادگی ملتی که همواره در برابر ظلم سرافراز ایستاده است.

مردم این شهر با چشمانی اشک‌بار و دل‌هایی پر از افتخار، فرزندان شهید خود را بر دوش کشیدند؛ مردانی از تبار آسمان که در پدافند هوایی خنداب، جان بر سر آرمان نهادند و در آماج جنایت‌ رژیم کودک‌کش صهیونیستی، به بلندای آسمان پر کشیدند.

تشییع امروز، تنها وداع با پیکری بی‌جان نبود؛ اعلام وفاداری دوباره بود به راهی که شهدا رفتند. تحلیل این واقعه نشان می‌دهد که دشمنان ایران اسلامی، در اوج استیصال، به حذف فیزیکی مدافعان امنیت کشور روی آورده‌اند، بی‌آن‌که بدانند خون شهیدان، هر قطره‌اش درختی از آگاهی و مقاومت در دل مردم می‌رویاند. 

حضور پرشور مردم، صدای رسایی بود که به گوش جهان رسید: «ما ایستاده‌ایم؛ کنار شهیدان‌مان، در برابر متجاوزان.»

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404032617233
  • خبرنگار : 50416