رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری بجنورد :

شهرداری بجنورد ابزاری برای رفع سد معبر مکانیکی و بنگاه‌های خودرو ندارد

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری بجنورد گفت: شهرداری بجنورد ابزاری برای رفع سد معبر مکانیکی‌ها و بنگاه‌های خودرو ندارد.

رضا کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تعداد مکانیکی و نمایشگاه‌های خودرو طی چند سال اخیر در این استان زیاد شده در نتیجه مشکل سد معبر توسط این دو صنف نیز در بجنورد زیادتر شده است.

وی با اشاره به اینکه پلیس راهور باید برای رفع سد معبر این دو صنف در کنار شهرداری بجنورد باشد، افزود: مکانیکی و نمایشگاه داران خودرو در مقابل تذکر ارائه شده به آن‌ها برای رفع سد معبر، خودرو را خاموش کرده و آن را حرکت نمی‌دهند.

کمالی ادامه داد: در حال حاضر شاهد پارک خودرو در پیاده رو و یا پارک دوبله و سوبله در بسیاری از خیابان‌های شهر بجنورد هستیم که با همکاری پلیس راهور با شهرداری، اگر این خودروها جریمه و به پارکینگ منتقل شوند، مشکل سد معبر توسط این دو صنف حل خواهد شد.

وی بیان کرد: به عنوان مثال شهرداری می‌تواند با ارائه تذکر و جمع کردن بساط میوه فروشی‌ها، سد معبر توسط این افراد را رفع کند اما برای رفع سد معبر مکانیکی و نمایشگاه داران خودرو نیازمند همکاری پلیس راهور است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404032818256
  • خبرنگار : 50046