رئیس اتاق اصناف استان خبر داد

برخورد قانونی و بدون اغماض با متخلفان بازار درهمدان

رئیس اتاق اصناف مرکز استان همدان از برخورد قانونی و بدون اغماض با متخلفان بازار خبر داد.

مهدی غلامی چهارشنبه ۲۸ خرداد در حاشیه جلسه بررسی مسائل نانوایان، اظهار کرد: به منظور آرامش بازار، نظارت‌های پیشگیرانه و گشت‌های مشترک اتاق اصناف همدان در سه شیفت بازرسی‌ صبح، بعدازظهر و شب تشدید شده و در حال اجراست.

وی افزود: با تشدید نظارت‌ها در بازار، هشت اکیپ بازرسی در سطح شهر فعال هستند و روند عرضه، نگهداری و فروش کالاهای اساسی را به‌صورت دقیق رصد می‌کنند.

غلامی با بیان اینکه هدف اصلی این گشت‌ها، پیشگیری از کمبود کالا، جلوگیری از تخلفات و حفظ آرامش روانی بازار است، خاطرنشان کرد: بازرسی‌ها با رویکرد پیشگیرانه و همراهی با صنوف برای تأمین مستمر و باثبات کالاها در حال انجام است.

وی با اشاره به ذخایر مناسب کالاهای اساسی در استان، گفت: تمرکز نظارت‌ها بر مراکز تولید، نگهداری و توزیع کالاهاست تا از هرگونه احتکار، اختفا و عرضه نکردن کالا جلوگیری شود.

غلامی ضمن تأکید بر برخورد قاطع با متخلفان، افزود: با هرگونه سودجویی در بازار، بدون اغماض برخورد و پرونده متخلفان به مراجع ذی‌صلاح ارجاع داده خواهد شد.

رئیس اتاق اصناف همچنین از همکاری مناسب دستگاه‌های نظارتی و اتحادیه‌ها تقدیر و اظهار کرد: این هم‌افزایی نقش مؤثری در ایجاد ثبات در بازار داشته است.

وی با تأکید بر ایجاد روحیه همبستگی و امید در جامعه، تصریح کرد: اتاق اصناف مرکز استان، از همه ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی و ایجاد آرامش در میان مردم بهره خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404032818272
  • خبرنگار : 50037