فرمانده پلیس‌ راه خراسان رضوی:

ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی پرحجم و روان است

فرمانده پلیس‌ راه خراسان رضوی گفت: کلیه جاده‌های استان باز و ترافیک پرحجم و روان است.

سرهنگ حسین میش‌مست در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت ترافیکی جاده‌های استان به علت تعطیلی‌های فعلی دارای یک ترافیک پرحجم و روان است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه هیچ مشکل خاصی در ترددها نداریم و کلیه مسیرها و جاده‌های استان باز است.

میش‌مست افزود: در شرایط ترافیکی پرحجم به رانندگان عزیز توصیه داریم که با صبر و حوصله و سرعت مجاز و مطمئنه رانندگی کنند و از سرعت‌های غیرمجاز انحراف به چپ‌ و در مسیرهای دو طرفه پرهیز کنند.

وی عنوان کرد: بنده و همکارانمان هم در حوزه پلیس پلیس ترافیک و پلیس انتظامی در مسیرها و جاده‌های استان حضور فعال داریم و هیچ مشکل خاصی تاکنون گزارش نشده است.

میش‌مست با اشاره به اینکه پمپ بنزین‌های سطح استان فعال و سوختگیری به راحتی انجام می‌شود، بیان کرد: در استان هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

فرمانده پلیس‌راه خراسان رضوی بیان کرد: بیشترین تردد در مسیر غرب استان یعنی از سمت سبزوار به مشهد بوده است و بعد از آن مسیر جنوب استان از سمت تربت حیدریه و بعد شمال استان یعنی مسیر قوچان و چناران را شامل می‌شود.

وی حجم ترافیک بالای جاده‌های خراسان رضوی را ناشی از تعطیلات به وجود آمده در شرایط فعلی عنوان کرد .

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۳:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404032919196
  • خبرنگار : 50549