توضیح درباره انتشار خبر نادرست درباره حجت‌الاسلام طائب

در پی انتشار خبری نادرست درباره «شهادت حجت‌الاسلام طائب» در خروجی این رسانه، به اطلاع مخاطبان گرامی می‌رساند که این خبر به‌دلیل خطای انسانی در فرآیند دریافت و انتقال اطلاعات و به‌واسطه هم‌زمانی انتشار خبر اسامی شهدای ارتش با بخش‌هایی از سخنرانی حجت‌الاسلام طائب صورت گرفته است.

متأسفانه این خطا در شرایطی رخ داد که تحریریه با حجم بالای اخبار در زمان محدود مواجه بود؛ با این حال، بلافاصله خبر مذکور از خروجی ایسنا حذف شد.

ایسنا ضمن ابراز تأسف از این اشتباه، تأکید می‌کند که صحت و دقت در انتشار اخبار همواره اولویت اصلی این رسانه بوده و خواهد بود. در عین حال، خود را متعهد می‌داند در صورت بروز خطا، با صداقت و شفافیت نسبت به اصلاح آن اقدام کند.

با آرزوی سلامتی و طول عمر برای حجت‌الاسلام طائب، از خانواده محترم ایشان و مخاطبان عزیز پوزش می‌طلبیم و قدردان اعتماد و همراهی همیشگی آنان هستیم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۳:۵۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404033019666
  • خبرنگار : 71972

برچسب‌ها