مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان اعلام کرد

ذخیره مطلوب کالاهای اساسی در استان بوشهر

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان بوشهر از ذخیره مطلوب کالاهای اساسی در استان خبر داد و گفت: در تامین، توزیع و عرضه در بازار، نظارت‌های لازم از سوی ۱۰۰ گشت مشترک در ۱۰ شهرستان بصورت ۲۴ ساعته انجام می‌شود.

مهدی صفوی، روز یکشنبه اول تیر در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: خوشبختانه با پیگیری که با مراکز تأمین کننده محصولات صورت گرفته است شرایط مطلوب و عادی است.

وی ادامه داد: در تأمین مواد غذایی پروتئینی و سایر کالاهای اساسی، چون روغن، برنج، شکر، محصولات بهداشتی و سلولزی ذخایر مطلوب است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر، از استقرار ۱۰۰ گشت مشترک نظارتی در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: این گشت‌ها به‌صورت مستمر بر توزیع و عرضه کالاهای اساسی نظارت می‌کنند تا کالاها با قیمت مصوب و کیفیت مطلوب به دست مصرف‌کننده برسد.

صفوی با اشاره به همکاری خوب واحدهای صنفی، بخش‌های فروش و فروشگاه‌های زنجیره‌ای، خاطرنشان کرد: ارتباط مستقیم با مراکز تأمین کالا در سراسر کشور برقرار است تا نیازهای استان به‌موقع تهیه شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404040100166
  • خبرنگار : 50963