رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:

خدمات‌رسانی در مراکز بهداشتی و درمانی قم روال عادی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه تمامی مراکز بهداشتی و درمانی در حال خدمات رسانی به مردم هستند، گفت: روال عادی خدمات رسانی بهداشتی، درمانی، عمل‌های جراحی، خدمات دارویی، خدمات تشخیصی در استان قم در حال انجام است.

دکتر علی ابرازه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، امروز یکم تیر در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه گفت: رژیم صهیونیستی با اقدامات تجاوزگرایانه خود می‌کوشد تا به کشورمان ضربه وارد کند، اما نمی‌داند که این خاک و این مردم از هم جدا نشده و همگان در دفاع از ایران آماده‌ایم.

وی با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به مراکز بهداشتی و درمانی در کشور بیان کرد: در تمام دنیا حمله به خودروهای آمبولانس و همچنین مراکز بهداشتی درمانی، ممنوع بوده و بر خلاف قوانین بین المللی است، اما شاهد هستیم که رژیم کودک کش صهیونی با اقدامات مذبوحانه خود به این مراکز نیز حمله کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، ابرازه تاکید کرد: با تمام توان در راستای خدمات رسانی به مردم در حال تلاش هستیم و می‌کوشیم تا هیچ خللی در این خصوص انجام نشده و در کنار آن به مجروحان جنگی که تعداد آن‌ها محدود است نیز خدمات رسانی مطلوب در حال انجام است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404040100550
  • خبرنگار : 50455