مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان:

۵۰ درصد مطالبات گندمکاران گلستانی پرداخت شد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان از پرداخت پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران این استان خبر داد.

روح‌الله مهری یکشنبه اول تیر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون ۱۰ هزار میلیارد تومان از کشاورزان گلستانی گندم خریداری شده که نیمی از آن پرداخت شده است. 

وی ادامه داد: گندمکارانی که در هفته انتهایی اردیبهشت گندم خود را تحویل داده‌اند ۷۵ درصد مطالبات خود را دریافت کرده‌اند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان افزود: کشاورزانی که تا ۲۴ خرداد محصول گندم خود را دریافت کرده‌اند تاکنون ۵۰ درصد مطالبات خود را دریافت کرده‌اند.

مهری ادامه داد: گندمکاران گلستانی تاکنون ۵۷۰ هزار تن گندم به مراکز خرید در استان تحویل داده‌اند و پیش‌بینی می‌شود با برداشت گندم از مناطق کوهپایه، میزان برداشت به ۶۰۰ هزار تن برسد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404040100692
  • خبرنگار : 50604