جریمه یک همتی برای اصناف متخلف در هرمزگان

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از صدور جریمه‌ نقدی معادل یک همت (هزار میلیارد تومان) برای اصناف متخلف در ۱۳ شهرستان استان طی سه ماه نخست امسال خبر داد.

کیومرث حسن‌پور امروز یکشنبه، دوم تیر اظهار کرد: پس از بررسی و تشکیل ۷۵۰۰ پرونده تخلف صنفی در اداره‌های تعزیرات حکومتی سراسر استان، این جریمه تعیین و به متخلفان ابلاغ شده است.

وی با اشاره به وصول ۲۵۰ میلیارد تومان از مجموع جریمه یک همتی، افزود: باقی‌مانده این مبلغ به‌زودی وصول خواهد شد.

مرتضی سبزی‌پور، رئیس اداره نظارت بر امور شعب تعزیرات حکومتی هرمزگان نیز از محکومیت یک واحد نانوایی در مرکز شهر بندرعباس به پرداخت ۳۰ میلیون تومان جریمه نقدی و پلمب پنج روزه به دلیل گران‌فروشی در جریان گشت مشترک امروز بازرسان این اداره و سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد.

مجتبی سالاری، بازرس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز با اشاره به مشارکت قاضیان اداره‌های تعزیرات حکومتی در این گشت‌ها تصریح کرد: متخلفان صنفی در محل توسط گروه‌های بازرسی شناسایی و جریمه می‌شوند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404040201128
  • خبرنگار : 50673