مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اعلام کرد

رفع مشکل ۵ واحد تولیدی در گلستان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان از رفع مشکلات ۵ واحد تولیدی تحت پوشش اداره کل صنعت، معدن و تجارت گلستان خبر داد.

درویشعلی حسن‌زاده امروز سه‌شنبه سوم تیرماه در ششمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: در ششمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان، مشکلات و موانع تولید پنج واحد تولیدی تحت پوشش اداره کل صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل شیلات استان بررسی و تصمیمات لازم برای رفع موانع آنها اخذ شد.

 وی گفت: مشکلات این واحدها در حوزه اداره کل تأمین اجتماعی، اداره کل اوقاف و امور خیریه و بانک‌های کشاورزی و صنعت و معدن بود که با همکاری نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های مرتبط، موانع تولید آنها بررسی و تصمیمات لازم برای رفع موانع تولید آنها اتخاذ شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن تجارت گلستان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان تصریح کرد: جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان با هدف رفع موانع و مشکلات تولیدکنندگان به عنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های مسئولان استان حتی در شرایط جنگ هم به صورت منظم و هفتگی برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404040301808
  • خبرنگار : 51022