اهدای انگشتر متبرک رهبر معظم انقلاب اسلامی به خانواده شهید شایان فرد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان از اهدای انگشتر مقام معظم رهبری به خانواده شهید « محمد شایان فرد» خبر داد.

به گزارش ایسنا، مجتبی میرحسینی،  مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان با حضور در منزل شهید محمد شایان فرد در زاهدان ضمن عرض تبریک شهادت و تسلیت با خانواده  این شهید، بیان کرد: خداوند این شهدا را از گمنامی خارج و در چشم ملت ایران بزرگ و عزیز می‌کند. اکنون به منظور ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب، خدمت خانواده شهیدی رسیدیم که پرورش یافته مکتب امام حسین (ع) و عاشق اهل بیت و شهدا بود.

وی خاطرنشان کرد: شهید محمد شایان فرد عاشق رهبر معظم انقلاب و علاقه‌مند بود تا انگشتر متبرک حضرت آقا را داشته باشند که در دیدار چند شب قبل با خانواده شهید معظم این خواسته مطرح و با پیگیری‌های انجام شده از حوزه نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور محقق شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان ادامه داد: خون پاک شهدای گرانقدر ایران اسلامی در کنار صبر و ایستادگی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران موجب شد تا نظام جمهوری اسلامی ایران با عزت و اقتدار مسیر خود را دنبال کند.

شهید محمد شایان فرد  در سحرگاه بیست و سوم خرداد ماه همراه با شهید حاجی زاده به شهادت رسید.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1404040402667
  • خبرنگار : 71451