برداشت گوجه از مزارع طارم آغاز شد

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: برداشت گوجه فرنگی در این منطقه چهار فصل از روزهای پایانی خرداد آغاز شده و به طور متوسط از هر هکتار حدود ۴۵ تن محصول برداشت می‌شود.  

منوچهر یارمحمدی امروز پنج‌شنبه ۵ تیر در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش کشاورزان در این منطقه، اظهار کرد: امسال در ۲۵۰ هکتار از مزارع طارم، ۲۸۰ بهره‌بردار مشغول تولید گوجه فرنگی هستند و پیش‌بینی می‌شود که حدود یازده هزار و دویست و پنجاه تن محصول برداشت شود.

وی افزود: گوجه فرنگی طارم به دلیل مرغوبیت و کیفیت بالایی که دارد، علاوه بر تأمین نیاز بازارهای استان زنجان، به استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.   

او با بیان اینکه استان‌های صادراتی گوجه طارم گیلان، قزوین، اردبیل و حتی تهران و کرج هستند در خصوص بیماری آفت مینوز، گفت: کنترل این آفت اهمیت ویژه‌ای دارد. امسال در پنج نقطه از شهرستان طارم، ایستگاه‌های پیش‌آزمایی و ردیابی این آفت راه‌اندازی شده است؛ چرا که در صورت عدم کنترل این آفت، نزدیک به ۵۰ درصد تولید و کیفیت محصولات تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.  

به گزارش ایسنا، کارشناسان تخمین می‌زنند که امسال تولید گوجه فرنگی در شهرستان طارم نسبت به سال گذشته حدود ۳۹ درصد کاهش یابد که علت اصلی آن خشکسالی و کمبود آب کشاورزی در فصل برداشت این محصول است. برداشت گوجه فرنگی در شهرستان طارم تا نیمه مرداد ماه ادامه خواهد داشت. 

 ارقام مختلف گوجه فرنگی شامل کامودور، لونا، ارلی، وای و ونزر از جمله ارقام محبوب و پرکاربرد در کشت این محصول هستند. به علاوه، ارقام وای، الگانس، نان هنز و سوپر چیف نیز در این زمینه شناخته شده‌اند.

این ارقام به دلیل ویژگی‌های خاص خود، به کشاورزان کمک می‌کنند تا بهره‌وری بیشتری را در مزارع خود داشته باشند؛ به ویژه در شرایطی که تغییرات اقلیمی و چالش‌های محیطی می‌تواند بر روی عملکرد محصولات تأثیر بگذارد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404040503125
  • خبرنگار : 50534