گسترش نظارت‌های بهداشتی بر مراکز عرضه گوشت در زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان از گسترش نظارت‌های بهداشتی این اداره‌کل در سطح استان خبر داد و گفت: پایش‌های میدانی با هدف حفظ سلامت عمومی، صیانت از سرمایه دامی و تأمین امنیت غذایی به‌صورت مستمر در مناطق شهری و روستایی در حال انجام است.

محمدباقر حاج‌کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: نظارت دامپزشکی زنجان به‌صورت روزانه در مراکز نگهداری، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی صورت می‌گیرد و پیش از حمل این محصولات نیز کنترل‌های بهداشتی دقیقی انجام می‌شود. گروه‌های ثابت و سیار دامپزشکی، با بهره‌گیری از نیروهای دولتی و خصوصی، در سراسر استان فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه مردم می‌توانند با اطمینان خاطر از فرآورده‌های پروتئینی استفاده کنند، افزود: روند پایش و نظارت، بدون وقفه ادامه دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک‌ میلیون و ۶۰۰ هزار خدمت درمانی دامپزشکی در مراکز دولتی و خصوصی استان ارائه شده است که نقش مهمی در کنترل بیماری‌ها و تأمین فرآورده‌های سالم دامی داشته است.

وی اضافه کرد: تنها در سه‌ماهه نخست امسال، بیش از ۲ میلیون و ۳۴۰ هزار خدمت دامپزشکی در استان ارائه شده که شامل بیش از ۲.۲ میلیون خدمت به طیور، بیش از ۱۵۷ هزار خدمت به دام‌های سبک و سنگین و پذیرش ۵۶۰۰ مراجعه‌کننده در مراکز درمانگاهی بوده است.

به گزارش ایسنا، در دو ماه نخست سال ۱۴۰۴ بیش از ۳۲۷ هزار کیلوگرم فرآورده دامی از استان زنجان به کشورهای مختلف از جمله قطر، عراق، گرجستان و قزاقستان صادر شده است؛ فرآیندی که نظارت‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی، نقش تعیین‌کننده‌ای در سلامت محموله‌ها و اعتبار بین‌المللی محصولات دامی ایران ایفا کرده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404040804905
  • خبرنگار : 50534