افزایش ۱۰ درصدی صید تن‌ماهیان در جاسک

مدیر شیلات شهرستان جاسک اظهار کرد: صیادان شهرستان جاسک در فصل صید تن‌ماهیان موفق به برداشت پنج هزار تن ماهی از آب‌های دور این منطقه شدند که این میزان، ۱۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

علی‌اصغر زارعی، مدیر شیلات شهرستان جاسک سه‌شنبه دهم تیر گفت: بیشترین سهم صید صیادان جاسکی مربوط به ماهی «گیدَر» بوده است.

وی افزود: بیش از ۹۰ درصد ماهیان صنعتی صیدشده برای فرآوری و تولید کنسرو به کارخانه‌های هرمزگان و همچنین استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان، کرمان و خوزستان ارسال می‌شود و ۱۰ درصد باقی‌مانده در بازارهای ماهی هرمزگان به فروش می‌رسد.

زارعی ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ فروند لنج صیادی آب‌های دور در شهرستان جاسک فعال است که هر کدام می‌توانند با توجه به ظرفیت سردخانه، در هر سفر ۴۵ تا ۶۰ روزه، ۱۸۰ تن ماهی صید کنند.

او با اشاره به موقعیت منحصربه‌فرد جاسک گفت: این شهرستان به واسطه مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند، یکی از قطب‌های اصلی صید و تولید ماهی کشور بوده و رتبه دوم صید ماهیان صنعتی را پس از چابهار داراست.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره شیلات شهرستان جاسک، این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۵۸ هزار نفر، در ۳۰۰ کیلومتری شرق بندرعباس قرار دارد و فصل صید تن ماهیان از شهریور تا پایان خرداد هر سال ادامه دارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404041006181
  • خبرنگار : 50673