استاندار گیلان:

دولت از سرمایه‌گذاری گردشگری در سواحل حمایت می‌کند

استاندار گیلان با بیان اینکه دولت از سرمایه‌گذاری در سواحل حمایت می‌کند، گفت: باید به طرف توسعه دریامحور با محوریت حوزه گردشگری برویم.

هادی حق‌شناس سه‌شنبه، ۱۰ تیر در جلسه مشترک ستاد ساماندهی سواحل و شورای مدیریت و ساماندهی طرح‌های گردشگری ساحلی - دریایی استان گیلان، با اشاره به ماده ۸۳ قانون برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: دولت برای توسعه گردشگری در سواحل از بخش خصوصی حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه صدور مجوز فعالیت‌های مرتبط با گردشگری دریامحور به شورای مدیریت و ساماندهی طرح‌های گردشگری ساحلی - دریایی واگذار شده است، ادامه داد: دولت به دنبال تسهیلگری در سواحل با حمایت از بخش خصوصی و بخش تعاونی است.

استاندار گیلان هدف از این تسهیلگری را استفاده مردم از سواحل دانست و گفت: گیلان ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی با حدود ۱۸ شناگاه دارد که نیمی از این شناگاه‌ها فعال هستند. باید به سراغ سرمایه‌گذاری برویم و آماده ارائه حمایت‌های سیاسی و اجرایی و منابع طبیعی و محیط زیست و میراث فرهنگی هستیم.

حق‌شناس با اشاره به شرایط متغیر و نامنظم پس‌روی و پیش‌روی آب دریای خزر، اظهار کرد: ظرفیت احداث اسکله‌ها و سازه‌های سبک موقت با محوریت شیلات و گردشگری در سواحل گیلان وجود دارد.

وی به آغاز موج اصلی سفرهای تابستانی از هفته پیش رو اشاره و بیان کرد: مسافرت‌های تابستانی تا نیمه دوم شهریور ادامه دارد. با توجه به گرایش گردشگران به ساحل و دریا، نباید با افزایش تعداد غریق مواجه شویم. فرمانداران باید آماده‌سازی طرح‌های ساحلی را جدی بگیرند.

استاندار گیلان از فرمانداران ۱۰ شهرستان ساحلی استان خواست نسبت به فعال‌سازی طرح‌های سالم‌سازی و شناگاه‌ها و ناجیان غریق اهتمام داشته باشند تا غریق نداشته باشیم و گفت: فرمانداران مسئولیت همه طرح‌های ساحلی و شناگاه‌ها را برعهده دارند و باید نسبت به استقرار ناجیان غریق اقدام کنند، اما مسئولیت سواحل اختصاصی که در اختیار بخش خصوصی قرار دارد، با خودشان است.

وی از آمادگی اماکن گردشگری استان برای پذیرش مسافران خبر داد و تاکید کرد: راه دسترسی به طرح‌های سالم‌سازی دریا و شناگاه‌ها  باید تعریض و مناسب‌سازی شود تا شاهد کاهش ترافیک باشیم.

حق‌شناس با بیان اینکه احداث پارکینگ برای موزه میراث روستایی گیلان باید در دستور کار قرار گیرد، افزود: در ایام پیش رو، با موج سفرها مواجه خواهیم شد، به همین دلیل، آمادگی لازم را در استان فراهم کردیم و مشکلی از بابت آرد، مرغ، سوخت و ... نداریم. قطارهای فوق‌العاده رشت - تهران نیز برقرار است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404041006432
  • خبرنگار : 50040