پیش‌بینی تولید بیش از ۳۵ تن ماهی گرمابی در تربت‌حیدریه

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌حیدریه، از پیش‌بینی تولید بیش از ۳۵ تن ماهی گرمابی در این شهرستان خبر داد.

علیرضا قادری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رهاسازی ۳۹ هزار و ۵۸۰ قطعه بچه ماهی گرمابی در ۵۴ استخر به مساحت کلی حدود ۵۳ هزار مترمربع اظهار کرد: با هدف بهره‌برداری بهینه از منابع آبی و افزایش تولیدات آبزی‌پروری، سیاست‌هایی در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های اصلی این برنامه‌ها، استفاده دو منظوره از استخرهای ذخیره آب کشاورزی موجود است، خاطرنشان کرد: این استخرها که معمولاً برای ذخیره آب کشاورزی طراحی شده‌اند، می‌توانند به عنوان محیطی مناسب برای پرورش ماهی نیز مورد استفاده قرار گیرند.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌حیدریه اظهار کرد: تربت‌حیدریه یک شهرستان با پتانسیل‌های فراوان، دارای ۱۱۸۲ منبع آبی است که از این تعداد، ۴۱۷ حلقه چاه کشاورزی وجود دارد.

وی این چاه‌ها را یک منبع مهم برای فعالیت‌های آبزی‌پروری دانست که هر یک از آن‌ها می‌تواند ظرفیت یک واحد پرورش ماهی را داشته باشد.

قادری با بیان اینکه یکی از مزایای مهم توسعه آبزی‌پروری در تربت‌حیدریه، ایجاد فرصت‌های شغلی و افزایش درآمد کشاورزان است، تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کنونی و نیاز به تنوع در درآمدها، این صنعت می‌تواند یک راهکار مؤثر برای بهبود وضعیت معیشتی مردم منطقه عمل کند.

وی با اشاره به اینکه تربت‌حیدریه با داشتن منابع آبی مناسب و زیرساخت‌های لازم، می‌تواند به یکی از قطب‌های تولید ماهی در خراسان رضوی تبدیل شود، گفت: توجه به آبزی‌پروری و حمایت از کشاورزان در این حوزه می‌تواند به توسعه پایدار و شکوفایی اقتصادی در شهرستان تربت‌حیدریه کمک کند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404041107217
  • خبرنگار : 30147