فرماندار پاکدشت خبر داد

آغاز احداث دو پست ۶۳ کیلوولت در شهرک صنعتی عباس‌آباد تا شهریور

فرماندار پاکدشت از آغاز عملیات احداث دو پست برق ۶۳ کیلوولت در شهرک صنعتی عباس‌آباد تا پایان شهریور ماه خبر داد و گفت: این پروژه با هدف تأمین برق پایدار، افزایش ظرفیت شبکه و فراهم‌سازی بستر لازم برای جذب سرمایه‌گذار و توسعه تولید در دستور کار قرار گرفته است.

مهدی حیدری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به شعار سال مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» و لزوم توسعه زیرساخت‌های حیاتی در مناطق صنعتی اظهار کرد: احداث دو پست ۶۳ کیلوولت در شهرک صنعتی عباس‌آباد با هدف تأمین نیاز فزاینده برق این منطقه صنعتی در دستور کار قرار گرفته و مقرر شده است عملیات اجرایی این پروژه حداکثر تا پایان شهریورماه آغاز شود.

وی با تأکید بر اهمیت تأمین برق پایدار برای واحدهای تولیدی افزود: طبق تأکیدات رئیس‌جمهور و پیرو مصوبات سفر استاندار تهران به شهرستان، شرکت سهامی برق منطقه‌ای تهران با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی، موظف به آغاز عملیات اجرایی این پروژه تا موعد مقرر شدند.

فرماندار پاکدشت توسعه زیرساخت‌های انرژی را یکی از الزامات اصلی رشد اقتصادی دانست و گفت: شهرک صنعتی عباس‌آباد با تقاضای روزافزون انرژی مواجه است و احداث این پست‌ها ضمن رفع مشکلات موجود، زمینه را برای توسعه فعالیت‌های صنعتی جدید و جذب سرمایه‌گذاران فراهم خواهد کرد.

حیدری با اشاره به نقش پروژه‌های زیرساختی در تحقق اهداف اقتصادی دولت افزود: تکمیل این پست‌ها به پایداری شبکه برق منطقه کمک کرده و نقش مؤثری در رونق تولید، ایجاد اشتغال و افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های صنعتی خواهد داشت.

نماینده عالی دولت در پاکدشت در پایان بر لزوم همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: همه دستگاه‌های ذی‌ربط موظف به رفع موانع و تسریع در اجرای پروژه هستند تا بتوان از ظرفیت این طرح در کوتاه‌ترین زمان برای پویایی اقتصادی منطقه بهره‌برداری کرد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404041207750
  • خبرنگار : 71951