استاندار اصفهان:

مردم اصفهان در روزهای سخت، الگوی ایثار و همدلی هستند

استاندار اصفهان در جمع عزاداران تاسوعای حسینی گفت: مردم اصفهان در روزهای سخت، الگوی ایثار و همدلی هستند.

مهدی جمالی‌نژاد در جمع عزاداران هیئت سفینه‌الحسین اظهار کرد: مردم اصفهان در طول تاریخ همواره در عرصه‌های هنر، دانش، علم و ایثار پیشتاز بوده‌اند.

وی افزود: سبک زندگی نسل جدید و فرزندان ما تحت تأثیر ارزش‌های اصیل اسلامی و ایرانی قرار گرفته است.

استاندار اصفهان ادامه داد: اصفهان نه‌تنها در حوزه هنر و علم، بلکه در عرصه ایثار و فداکاری نیز سرآمد است، همان‌طور که در دفاع مقدس با تقدیم ۲۴ هزار شهید، این روحیه بزرگ‌منشی را به نمایش گذاشتند.

جمالی‌نژاد با اشاره به عملکرد مردم اصفهان در روزهای اخیر اظهار کرد: در طول ۱۲ روز گذشته، شاهد بودیم که مردم از همه اقشار و با هر سلیقه‌ای، بدون چشم‌داشت به یاری یکدیگر شتافتند و پزشکان به صورت رایگان نسخه می‌نوشتند، نانوایان نان رایگان توزیع می‌کردند و همه در کمک به همنوعان خود پیشگام بودند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، وی با بیان اینکه مردم ایران و اصفهان، مردمان روزهای سخت هستند، از حضور گرم و پرشور آنان در مراسم اخیر تقدیر کرد و گفت: امیدواریم این روحیه همدلی، رفاقت و پشتیبانی از نظام و کشور را همواره حفظ کنیم.

استاندار اصفهان در پایان با تشکر از برگزاری مراسم پرشور در سراسر استان، به ویژه در اصفهان، خطاب به مردم ادامه داد: از خداوند می‌خواهیم این انسجام و همبستگی را همیشه حفظ کنیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404041408511
  • خبرنگار :