مدیر آموزش و پرورش شهرستان:

کتابخانه شهیدی بروجرد باید ساماندهی شود

مدیرآموزش و پرورش بروجرد گفت: کتابخانه دکتر علامه سید جعفر شهیدی نیازمند سامان‌دهی و تجهیز است.

بهروز یاراحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کتابخانه دکتر سید علامه جعفر شهیدی یکی از ظرفیت‌های ارزشمند فرهنگی شهر بوده که نیازمند سامان‌دهی و تجهیز مناسب است.

وی خاطرنشان کرد: برنامه و هدف ما این است که با کمک و همکاری اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان، بتوانیم این کتابخانه را به جایگاهی شایسته برای ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین دانش‌آموزان و فرهنگیان برسانیم. 

مدیر آموزش و پرورش بروجرد اضافه کرد: به عنوان خدمتگزار مجموعه بزرگ فرهنگیان و دانش‌آموزان شهرستان بروجرد، تأکید جدی دارم که با همدلی و همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط، بتوانیم در مسیر رشد و توسعه آموزش و پرورش گام‌های مؤثر برداریم. 

یاراحمدی بیان کرد: استفاده از همه ظرفیت‌های موجود شهرستان برای رشد و توسعه آموزش و پرورش یک ضرورت است. آموزش و پرورش ستون اصلی توسعه پایدار است و این امر تنها با همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها، نهادها، فرهنگیان و خانواده‌ها محقق خواهد شد. 

وی ادامه داد: ما در آموزش و پرورش بروجرد مصمم هستیم که با برنامه‌ریزی دقیق، پیگیری مستمر و جلب مشارکت همه ذی‌نفعان، مسیر توسعه و تعالی آموزش و پرورش را هموار کنیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404041609107
  • خبرنگار : 50175