رئیس کل دادگستری گلستان:

عشق به امام حسین(ع)، جان دوباره بخشید/ محکوم به قصاص در مینودشت بخشیده شد

رئیس کل دادگستری گلستان از آزادی و بخشش یک جوان در آستانه اعدام در قالب پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» در مینودشت خبر داد.

حیدر آسیابی، امروز، ۱۶  تیرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک محکوم به قصاص در شهرستان مینودشت، با گذشت اولیای دم و در راستای پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم»، از مرگ رهایی یافت.

وی با اشاره به جزئیات این پرونده گفت: حدود چهار سال پیش، در پی یک نزاع خانوادگی، فردی جان خود را از دست داد و پس از رسیدگی قضایی، حکم قصاص برای متهم صادر شد و در نوبت اجرا قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری گلستان افزود: پیش از اجرای حکم، جلسات متعددی با پادرمیانی اعضای شورای حل اختلاف زندان گنبدکاووس و ریش‌سفیدان منطقه برگزار و نهایتاً شب گذشته، اولیای دم با تأسی به سیره اهل بیت(ع)، به ویژه در ایام محرم، از اجرای حکم قصاص صرف‌نظر کرده و رضایت خود را اعلام کردند.

آسیابی گفت: این چهارمین محکوم به قصاص در سال جاری است که با گذشت اولیای دم و پادرمیانی گروه‌های صلح و سازش در استان گلستان، فرصت زندگی دوباره می‌یابد.

 وی گفت: در سال گذشته نیز ۲۲ محکوم به قصاص با گذشت خانواده مقتولان بخشیده شدند که این امر نشان‌دهنده نقش مؤثر فرهنگ صلح و گذشت در جامعه است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404041609598
  • خبرنگار : 51022