مدیرعامل آبفای مازندران خبر داد

رفع مشکل کمبود آب آشامیدنی ۳۰۰۰ خانوار بهشهری

مدیرعامل آبفا مازندران با اعلام اینکه تجهیز و بهسازی تأسیسات آبرسانی روستای زاغمرز بهشهر، با هدف ارتقای کیفیت خدمات رسانی و رفع مشکل کمبود آب آشامیدنی اهالی این روستا انجام شد، گفت: بیش از سه هزار خانوار از اهالی روستا از آب آشامیدنی بهره‌مند شدند.

بهزاد برارزاده دوشنبه ۱۶ تیر در بازدید از عملیات بهسازی و نصب تأسیسات جدید در روستای زاغمرز بهشهر با اشاره به فقر منابع آبی در شرق مازندران و لزوم پایداری آب در این منطقه اظهار کرد: عملیات نصب دو دستگاه پمپ به همراه منصوبات برقی، بازسازی کامل ایستگاه پمپاژ و اتصال به خط انتقال، گامی موثر در بهبود تامین آب شرب و پایداری شبکه در روستای زاغمرز بهشهر بوده که با اجرای این عملیات مشکل کمبود و افت فشار آب در این روستا برطرف شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آبفا مازندران، او اعتبار هزینه شده را بیش از ۱۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با بهره برداری از این طرح بیش از سه هزار خانوار از اهالی روستا از خدمات آن بهره‌مند شدند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404041609664
  • خبرنگار :