افزایش تولید گوشت مرغ گرم در استان بوشهر

‌معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تولید گوشت مرغ گرم در استان بوشهر افزایش یافت.

ابوتراب نکیسا روز ‌سه‌شنبه ۱۷ تیر در جمع خبرنگاران افزود: تولید مرغ در استان به نحوی بود که ما با وجود شرایط خاص کشور با هیچ تنشی در بازار مواجه نشدیم.

وی با بیان اینکه میانگین گوشت مرغ تولیدی در فصل بهار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیشتر بوده است، افزود: مرغ مازاد مصرف استان به استان خوزستان و فارس صادر می‌شود.

معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی بوشهر تصریح کرد: گوشت قرمز و مرغ مورد نیاز اطعام دهندگان در ماه محرم با تلاش پرورش‌دهندگان و مرغداران استان، کشتارگاه‌ها و فروشگاه‌های عرضه فراهم شد.

وی با بیان اینکه امسال شاهد رکورد کشتار مرغ زنده در یک شیفت کاری در کشتارگاه‌های استان در ایام محرم بوده‌ایم، افزود: در یک شب حدود ۱۰۰ هزار قطعه مرغ زنده با برآورد تولید ۲۰۰ تن مرغ گرم ثبت شده است.

نکیسا تصریح کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته گوشت مورد نیاز در ایام اربعین نیز تأمین خواهد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404041710105
  • خبرنگار : 50963