فرماندار سرباز:

در برابر تصرف اراضی ملی مماشات نمی‌کنیم

فرماندار شهرستان سرباز در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: در برابر هرگونه تصرف غیرقانونی اراضی ملی، هیچ‌گونه مماشاتی صورت نخواهد گرفت و برخورد قاطع با متخلفان در دستور کار جدی مسئولان شهرستان قرار دارد.

محمداسلم کریمزایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: جلسات شورای حفاظت از اراضی ملی شهرستان با حضور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان‌های سرباز و راسک، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار می‌شود تا هماهنگی بیشتری برای رفع تصرفات انجام شود.

وی با اشاره به اهمیت صیانت از منابع طبیعی ادامه داد: حفاظت از اراضی ملی یک مسئولیت حاکمیتی و عمومی است و در این زمینه هیچ‌گونه کوتاهی پذیرفته نیست.

وی افزود: مسئولان دستگاه‌های اجرایی باید با احساس مسئولیت و اقدام به‌موقع از تعرض به منابع ملی جلوگیری کنند.

وی تصریح کرد: زمین‌خواری و تجاوز به اراضی ملی علاوه بر خسارت به منابع کشور، موجب بی‌نظمی، فساد و کاهش اعتماد عمومی می‌شود و مقابله با آن مطالبه مردم و یکی از ضرورت‌های توسعه پایدار منطقه است.

فرماندار سرباز گفت: دادستان عمومی و انقلاب شهرستان‌های سرباز و راسک همیشه با تأکید بر عزم جدی دستگاه قضایی در برخورد با زمین‌خواری قاطع است و همیشه اعلام کرده‌اند که در صورت مشاهده هرگونه ترک فعل یا قصور از سوی متولیان مربوطه، برخورد قانونی و قضایی بدون تعارف انجام خواهد شد.

کریمزایی افزود: زمین‌خواری تهدیدی جدی علیه منافع ملی است و دستگاه قضایی با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانونی با این پدیده مقابله خواهد کرد.

وی بیان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی گزارشی از اقدامات انجام‌شده در راستای پیشگیری از تخلفات و حفاظت از اراضی ملی را به فرمانداری و دستگاههای قضایی ارائه کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404041810793
  • خبرنگار : 50599