ابوظبی میزبان دیدار علی‌اف - پاشینیان

رسانه آذربایجانی از دیدار قریب‌الوقوع رئیس جمهور آذربایجان و نخست وزیر ارمنستان در ابوظبی خبر داد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری دولتی آذرتاج آذربایجان گزارش داد که الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان، و نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان، در تاریخ ۱۰ ژوئیه ( ۱۹ تیر) در ابوظبی دیدار خواهند کرد.

این خبرگزاری افزود که این دیدار دوجانبه به عنوان بخشی از روند صلح جاری بین آذربایجان و ارمنستان برگزار خواهد شد.

ولت ارمنستان نیز اعلام کرد که نیکول پاشینیان به امارات متحده عربی رفته است و در آنجا در تاریخ 10 ژوئیه با الهام علی اف دیدار خواهد کرد.

دولت ارمنستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در تاریخ 9 ژوئیه، پاشینیان برای یک سفر کاری به امارات متحده عربی رفت. امروز، قرار است دیداری بین نیکول پاشینیان و محمد بن زاید آل نهیان، رئیس جمهور امارات متحده عربی، در ابوظبی برگزار شود. در تاریخ 10 ژوئیه، به عنوان بخشی از روند صلح بین ارمنستان و آذربایجان، دیداری دوجانبه بین نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان، و الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان، در ابوظبی برگزار خواهد شد.»

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404041810975
  • خبرنگار : 90057