یک کارشناس دینی:

نیازمند بصیرت اجتماعی و معرفت دینی هستیم

یک کارشناس دینی و دبیر قرارگاه مردمی محرم‌ معتقد است: حرام‌خواری زمینه‌ساز فاجعه عاشورا شد.

حجت‌الاسلام سعید غفاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت معرفتی محرم و واقعه عاشورا، اظهار کرد: فاجعه کربلا فقط یک حادثه تاریخی نیست، بلکه ریشه در انحرافات رفتاری و اجتماعی امت اسلامی داشت. جامعه‌ای که به گناه عادت می‌کند و حرام‌خواری در آن نهادینه می‌شود، از مسیر امام فاصله می‌گیرد و در بزنگاه‌های تاریخی، حتی نوه پیامبر اسلام (ص) را به مسلخ می‌برد.

وی با تأکید بر اینکه گناهان کوچک اگر تکرار شوند، به گناهان بزرگ و غیرقابل جبران تبدیل می‌شوند، افزود:  گناهان اجتماعی، در ابتدا کوچک و پنهان هستند، اما در ادامه، جامعه را به سراشیبی سقوط می‌کشانند.

غفاری ادامه داد: برخی حتی نماز شب می‌خوانند، درس می‌دهند، سیاست‌ورزی می‌کنند، به حج می‌روند، اما به امام زمان‌شان لبیک نمی‌گویند. عبادت بدون امتداد و پیوند با جریان امامت، پوسته‌ای توخالی است و فاقد اثر اجتماعی خواهد بود.

دبیر قرارگاه مردمی محرم با اشاره به اینکه فاجعه عاشورا یک سیئه اجتماعی بود، تصریح کرد: وقتی جامعه از امام زمانش جدا شود، حتی اعمال نیک هم دیگر ارزش حقیقی ندارد. باید توجه کنیم که ایستادن در کنار خانه خدا بدون ایستادن در کنار امام، ما را به سرنوشت اهل کوفه دچار خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: امروز هم مانند عاشورا نیازمند بصیرت اجتماعی و معرفت دینی هستیم تا امت اسلامی دچار آزمونی مشابه نشود. یاد شهدای کربلا، شهدای صدر اسلام، شهدای انقلاب، شهدای مدافع حرم و همه ایثارگران، باید ما را به درک عمیق‌تری از مسیر حسین‌ بن‌ علی (ع) برساند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404041811062
  • خبرنگار : 50534