مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان خبر داد

نذر ۱۱۵ هزار جلد کتاب توسط مردم فارس

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس از اهدای بیش از ۱۱۵ هزار جلد کتاب به همت ۳۱۹۷ خیر نیک‌اندیش به کتابخانه‌های عمومی استان در قالب پویش مردمی «نذر کتاب» خبر داد.

محمدحسین فیروزی شنبه ۲۱ تیر در نشست کتابخانه‌های عمومی فارس با اعلام این خبر گفت: از ابتدای اسفندماه ۱۴۰۳ تا نیمه تیر ۱۴۰۴، مجموعاً ۱۱۵ هزار و ۶۹ جلد کتاب توسط مردم نیک‌اندیش استان به کتابخانه‌های عمومی اهدا شده است.

 وی تصریح کرد: این میزان مشارکت حاصل تعامل گسترده میان کتابخانه‌های عمومی و اعضای کتابخانه‌ها طی چهار ماه گذشته بوده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس با بیان اینکه ارزش تقریبی کتاب‌های اهدایی بالغ بر ۱۲۶ میلیارد ریال برآورد می‌شود، اظهار کرد: در این دوره از پویش، ۳۱۹۷ خیر کتاب‌دوست در سراسر استان با نیت ارتقای فرهنگ مطالعه و غنای منابع کتابخانه‌ای، مشارکت داشتند.

فیروزی با اشاره به اینکه دومین دوره جشنواره نذر کتاب با شعار «به کتاب‌هایت جانی تازه بده» برگزار شده است، گفت: هدف اصلی از اجرای این پویش، تقویت منابع کتابخانه‌های عمومی به‌ویژه در بخش‌های کودک و نوجوان، کتابخانه‌های سیار و مناطق روستایی استان بوده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس در ادامه از مردم دعوت کرد در این پویش فرهنگی مشارکت فعال‌تری داشته باشند و سپس افزود: علاقه‌مندان می‌توانند کتاب‌های قابل‌اهدای خود را به نزدیک‌ترین کتابخانه عمومی تحویل دهند یا با ارسال عدد «۱» به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۴۵۰۲۷ آمادگی خود برای مشارکت را اعلام کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404042112700
  • خبرنگار : 50649