فرماندار:

سهمیه آرد کبودراهنگ کافی نیست

فرماندار شهرستان کبودراهنگ از ناکافی بودن سهمیه آرد این شهرستان خبر داد.

ایوب موسوی منور دوشنبه، ۲۳ تیر در کارگروه آرد و نان شهرستان، گفت: با توجه به جمعیت این شهرستان، تعداد گردشگران و آغاز فصل کار، سهمیه آرد شهرستان به میزان کافی نیست و در حال حاضر تمام نانوایی‌های روستاها و شهرهای شهرستان با کمبود آرد و نان مواجه هستند.

وی بر لزوم بازنگری در سهمیه آرد شهرستان تأکید کرد و افزود: باید سهمیه آرد به‌طور متناسب با جمعیت ثابت و جمعیت شناور شهرستان بررسی و تعیین شود.

موسوی منور تصریح کرد: تخصیص سهمیه آرد به موکب‌های اربعین حسینی(ع) شهرستان ضرورت دارد و باید نسبت به این موضوع توجه ویژه داشته‌ باشیم. 

موسوی منور با اشاره به بازرسی‌های مستمر از سطح نانوایی‌ها در زمینه کیفیت، زمان پخت و بهداشت، گفت: برای ارتقای سطح کیفیت نان در راستای ارائه خدمات هرچه مطلوب به شهروندان، باید نانوایی‌های نمونه مورد تشویق قرار گرفته و در مقابل با نانوایی‌های متخلف برخورد قانونی انجام شود.

به گزارش ایسنا، در این جلسه سایر اعضا نظرات و پیشنهادات خود را درباره بهبود وضعیت آرد و نان در شهرستان مطرح کردند و بر اهمیت همکاری همه نهادها برای رفع مشکلات موجود تأکید شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404042314433
  • خبرنگار : 50037