توقیف کامیون حامل بیش از ۲۰ میلیارد ریال لوازم خانگی فاقد مجوز در دلفان

فرمانده انتظامی لرستان از توقیف یک دستگاه کامیون حامل بیش از ۲۰ میلیارد ریال لوازم خانگی فاقد مجوز در شهرستان دلفان خبر داد.

سردار یحیی الهی چهارشنبه ۲۵ تیر، اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی دلفان با همکاری عوامل بسیج، حین کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی این شهرستان به یک دستگاه کامیون حامل بار لوازم خانگی مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی اضافه کرد: دربازرسی از این خودرو ۲۸۲ قلم انواع لوازم خانگی فاقد مجوز شامل یخچال، جاروبرقی، چرخ گوشت، آبمیوه گیر، گوشت کوب برقی، آسیاب برقی، چای‌ساز، پنکه پایه‌دار و کتری برقی کشف شد.

فرمانده انتظامی لرستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالای مکشوفه را بیش از ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردند، تصریح کرد: در این راستا یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی‌صلاح شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از فرماندهی انتظامی لرستان، سردار الهی ضمن هشدار به مخلان نظام اقتصادی از شهروندان خواست، هرگونه موارد مشکوک درباره فعالیت‌های اقتصادی را به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404042516046
  • خبرنگار :