نماینده ولی فقیه در مازندران:

 شورای نگهبان نقش بسزایی در اسلامی شدن نظام حکمرانی و جامعه دارد

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به ضرورت حفظ وحدت و تبعیت از ولایت فقیه آن را تنها راه نجات دانست و گفت: شورای نگهبان نقش بسزایی در اسلامی شدن نظام حکمرانی، مدیران و در نتیجه کل جامعه دارد.

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی جمعه ۲۷ تیر در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین زکوی -رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان- و معاونان و کارکنان این دفتر به مناسبت سالروز تأسیس نهاد شورای نگهبان، ضمن تسلیت ایام اسارت اهل بیت (ع) و شهادت شهدای جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی، به تشریح نقش محوری شورای نگهبان در اسلامی‌شدن نظام حکمرانی و جامعه پرداخت.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به فشارهای چندجانبه‌ای که بر شورای نگهبان وارد می‌شود، افزود: اگر خود را جای اعضای شورای نگهبان بگذاریم، واقعاً درک خواهیم کرد که آن‌ها برای رد یا قبول صلاحیت کاندیداها، تحت فشارهای زیادی از جوانب مختلف قرار دارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری به زهد و ساده‌زیستی مقام معظم رهبری و سیره امیرالمؤمنین علی (ع) اشاره و اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری زندگی بسیار ساده و زاهدانه‌ای دارند، امام علی (ع) نیز در دوران حکومتش، زهد و سادگی بسیار بیشتری داشتند.

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به مسئولیت مردم در کنار نهادهای نظارتی یادآور شد: بخشی از سلامت انتخابات به بصیرت و حریت مردم در تصمیم‌گیری و رای دادن بازمی‌گردد، مردم باید از تحت تاثیر قرار گرفتن مطامع، تهدیدها و انگیزه‌های گوناگون پرهیز کنند.

نماینده ولی فقیه در مازندران، به اهمیت اخلاص و توکل به خداوند در کنار پیشرفت‌های نظامی کشور اشاره و اظهار کرد: با عنایت خداوند، ما موشک و پهپاد و تجهیزات پیشرفته داریم که نقش بسیار برجسته‌ای دارند؛ اما این‌ها نباید موجب تضعیف توکل ما به خدا شود.

این مسئول ادامه داد: خدا صداقت و نیت صادقانه ما را می‌بیند، ما نباید این‌ها را از دست بدهیم، خدا را شاکریم رهبری داریم که این ظرافت‌های عرفانی و اخلاقی و اخلاص در عمل را به موقع متذکر می‌شوند.

وی با اشاره به شکست رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر، افزود: به لطف خدا در این جنگ با دو قدرت اتمی همزمان، پیروز و سرافراز شدیم و دشمنان ما در این گرداب افتادند، باید از این اتفاق درس بگیریم و از خطوط فکری گذشته که آینده را در گفت‌وگو و نه در موشک‌ها می‌دیدند، دوری کنیم.

آیت الله محمدی لائینی تاکید کرد: مسئله وحدت بسیار مهم است، امروز دشمنان ما، با وجود اختلافاتشان، متحد شده‌اند و با ما می‌جنگند، در چنین شرایطیرنباید با نغمه‌های تفرقه‌انگیز، این وحدتی که ایجاد شده را از بین ببریم.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: حتی در مسئله مذاکره، با اینکه شاید شخصاً به آن خوشبین نباشیم، اما امروز دامن زدن به بحث و جدل پیرامون مذاکره، می‌تواند زمینه‌ساز دوقطبی شدن جامعه شود. همه چیز زیر نظر مقام معظم رهبری است و اگر بنای مذاکره‌ای هم باشد، بدون اجازه ایشان نخواهد بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در این شرایط، هر چیزی که زمینه بگو مگوی جدیدی را به وجود آورد و ما را از فضای وحدت خارج کند، کار درستی نیست و مقام معظم رهبری نیز قطعاً این را نمی‌پسندند.

این مسئول تنها راه نجات کشور را تبعیت بی‌چون و چرا از ولایت فقیه دانست و گفت: فقط یک پرچم مقابل ماست که به آن اعتقاد و اعتماد داریم و باید پشت سر همین پرچم حرکت کنیم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404042716786
  • خبرنگار : 50377