استاندار زنجان عنوان کرد

توسعه صنایع کوچک و متوسط از اولویت‌های زنجان

استاندار زنجان گفت: یکی از اولویت‌هایی که در زنجان دنبال می‌شود توسعه صنایع کوچک و متوسط است.

سیدمحسن صادقی امروز شنبه ۲۸ تیر در بازدید از یک واحد صنعتی ابهر، ضمن حضور در خطوط تولید و گفت‌وگو با مدیران و کارکنان کارخانه، بر اهمیت حمایت از صنایع فعال استان و تقویت زیرساخت‌های تولید تاکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه این واحد صنعتی در حوزه تولید انواع پرده‌های تزئینی و پارچه‌های دکوراتیو، گفت: این کارخانه از نمونه‌های موفق بخش خصوصی در حوزه صنعت نساجی استان است و با برخورداری از تجهیزات به‌روز و نیروی انسانی توانمند، نقش موثری در ایجاد اشتغال و تولید ملی دارد.

استاندار زنجان همچنین با تاکید بر لزوم رفع موانع موجود در مسیر توسعه این واحد صنعتی، بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی موظفند در چارچوب قوانین و مقررات، با همکاری و هم‌افزایی، زمینه لازم برای پشتیبانی از تولید و رونق اقتصادی در منطقه را فراهم کنند.

وی افزود: توسعه صنایع کوچک و متوسط، به‌ویژه در شهرستان‌هایی مانند ابهر، یکی از اولویت‌های جدی مدیریت استان است و تلاش خواهیم کرد با تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری، حمایت‌های لازم در حوزه‌های تأمین مالی، صادرات و نوآوری صنعتی به عمل آید.

این بازدید در راستای رویکرد میدانی مدیریت ارشد استان برای حمایت عملی از واحدهای تولیدی و صنعتی و با هدف پیگیری مستقیم مسائل و نیازهای فعالان اقتصادی انجام شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404042817379
  • خبرنگار : 50163