فرماندار خبر داد

اعزام ۱۰ موکب از رشت برای راهپیمایی اربعین

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به اینکه راهپیمایی اربعین بعد از مناسک حج بزرگترین همایش در دنیا برای مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان است، با تأکید بر ضرورت ساماندهی و پشتیبانی این سفر معنوی گفت: امسال از رشت ۱۰ موکب به در مسیر پیاده‎روی اربعین مستقر می‌شوند.

سیداسماعیل میرغضنفری شنبه ۲۸ تیر در جلسه ستاد اربعین شهرستان رشت که در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: پیاده‌روی اربعین بعنوان نماد دینی عظیم در سراسر جهان شناخته شده است.

وی افزود: راهپیمایی اربعین بعد از مناسک حج بزرگترین همایش در دنیا برای مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان است که نشان از هیبت و هیمنه دنیای اسلام دارد و نمایش وحدت، همدلی و همبستگی مسلمانان و موحدین جهان است.

فرماندار شهرستان رشت گفت: تأمین امنیت راهپیمایی اربعین مهمترین موضوعی است که همه برای تحقق آن تلاش می‌کنند؛ برخی از زائران اربعین حسینی از کشورهای آسیای میانه از استان و شهرستان ما تردد می‌کنند، لذا باید برای پذیرایی و اسکان و بدرقه این زائران هم مقدمات آن را فراهم کنیم.

میرغضنفری تصریح کرد: نظم و انضباط که از آموزه‌های دینی است در این پشتیبانی و برنامه‌ریزی این سفر از اهمیت بسیار برخوردار است، لذا باید تلاش کنیم به تناسب تعداد زائرانی که در سامانه سماح ثبت نام می‌کنند، پشتیبانی و برنامه‌ریزی لازم انجام گیرد.

وی ادامه داد: در این مقطع زمانی که با دنیای کفر و جهالت درگیریم و یک دفاع مقدس دوازده‌روزه را گذراندیم، باید عظمت راهپیمایی اربعین را بیش از گذشته نشان دهیم و براساس تکلیف برای ایجاد نظم، ساماندهی و پشتیبانی این سفر معنوی تلاش کنیم.

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به اعزام ۱۰ موکب از شهرستان رشت تصریح کرد: ۹ موکب از شهرستان رشت در نقاط مختلف کشور عراق مستقر می‌شوند، یک موکب رشت هم در مرز خسروی مستقر می‌شود. باید با توجه به محدودیت زمان بگونه‌ای برنامه‌ریزی شود که امور بموقع انجام گیرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404042817591
  • خبرنگار : 50042