افزایش آمار غرق‌شدگی در چهارمحال و بختیاری زنگ خطری که به صدا درآمده

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۹ نفر در رودخانه‌ها ، سد و استخرهای محلی استان دچار غرق شدگی شده‌اند.

محمود شمسی پور دهکردی با اعلام این خبر اظهار کرد: از این تعداد افراد غرق شده پنج نفر قبل از رسیدن آمبولانس، جان خود را از دست داده‌اند. 

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: فوت شدگان در رده سنی ۳، ۲۴،۵ و ۳۵ ساله بوده‌اند. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان امروز ۲۹ تیر، شمسی‌پور با اشاره به اینکه غرق‌شدگی یکی از خطرناک‌ترین حوادث قابل پیشگیری است که هر سال جان صدها نفر را به‌ویژه در فصل تابستان و در میان کودکان و نوجوانان می‌گیرد، گفت: آموزش شنا، آشنایی با خطرات منابع آبی و نظارت والدین، از مهم‌ترین عوامل پیشگیری از چنین حوادثی هستند، مدارس نیز می‌توانند با برگزاری کارگاه‌های آموزشی، نقش مؤثری در افزایش آگاهی نوجوانان ایفا کنند.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404042917869
  • خبرنگار :