رئیس اداره منابع آب شهرستان های خاتم و مروست خبر داد

تجهیز ۹۹.۵ درصد از چاه‌های کشاورزی خاتم و مروست به کنتور هوشمند

رئیس اداره منابع آب شهرستان‌های خاتم و مروست از تجهیز ۵۸۵ حلقه از چاه کشاورزی، صنعت و خدمات دو شهرستان خاتم و مروست به کنتورهای هوشمند آب و برق خبر داد.

مهدی حیدری در این باره گفت: ۹۹.۵ درصد از چاه‌های کشاورزی و ۷۸.۵ درصد از چاه های صنعت و خدمات به کنتور هوشمند آب و برق مجهز شدند.

وی با بیان این که طرح تحویل حجمی آب کشاورزی و صنعت و خدمات در سال ۱۴۰۳ به صورت کامل و با همکاری خوب بهره برداران انجام شده است، افزود: در سال جاری نیز این طرح در حال انجام است.

حیدری همچنین به انجام اقدامات حفاظتی در سه ماه گذشته اشاره و ابراز کرد: توقیف یک مورد ادوات حفاری غیرمجاز، پنج مورد قطع برق و پلمب منصوبات چاه‌های دارای تخلف، کشف و شناسایی چهار حلقه چاه غیرمجاز،  سه مورد قطع خطوط انتقال غیر مجاز آب به اراضی غیر، ۵۰۶ مورد بازدید از منابع آب توسط گروه گشت و بازرسی، از اقدامات حفاظتی این اداره در سه ماه گذشته بوده است.

رئیس اداره منابع آب شهرستان‌های خاتم و مروست خاطرنشان کرد: چهار مورد تامین آب واحد های متقاضی، برگزاری میز خدمت در روستای خوانسار و صدور ۷۲ مجوز جهت جبران کاهش آبدهی چاه های مجاز در سامانه ساماب از دیگر اقدامات این اداره در فصل بهار بوده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای یزد یکشنبه ۲۹ تیر، حیدری در پایان گفت: با توجه به دستورالعمل‌های وزارت نیرو، تجهیز چاه‌های شرب و بهداشت به کنتور هوشمند در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404042918085
  • خبرنگار : 50214