شهردار خبر داد

آماده سازی دومین طرح سالم سازی دریا در ساحل چاف و چمخاله

شهردار چاف و چمخاله، از فعال شدن دو طرح سالم سازی دریا در ساحل خبر داد و گفت: استقبال گردشگران از طرح های سالم سازی خوب است.

رضا همام ذاکری در گفت وگو با ایسنا، از آماده سازی دومین طرح سالم سازی دریا در ساحل چاف و چمخاله خبر داد و اظهار کرد: این طرح حدود سه کیلومتر طول دارد.

وی اعتبار دیده شده برای طرح دوم سالم سازی دریا در ساحل چاف و چمخاله را ۱۵ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده، طرح دیگر را در ساحل تازه آباد اجرایی خواهیم کرد.

شهردار چاف و چمخاله با اشاره به استقبال گردشگران از طرح های سالم سازی دریا به ویژه در ایام تابستان و روزهای پایانی هفته، خاطرنشان کرد: سال گذشته یک و نیم میلیون نفر از طرح سالم سازی دریا در چاف استفاده کردند.

همام ذاکری، با بیان اینکه در پیک تابستان بالغ بر ۲۰۰۰ خودروی ورودی به ساحل داریم، گفت: ساحل چاف و چمخاله ۱۷ کیلومتر طول دارد و ۲۰ ناجی غریق در یک طرح سالم سازی ما فعال است.

وی با اشاره به فعال شدن ۲۰ ناجی در طرح دوم، اضافه کرد: در مجموع ۶۴ ناجی در طول ساحل فعال بوده و تاکنون غریق نداشتیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404043018707
  • خبرنگار : 50040