فاجعه تکثیر یک جلبک در استرالیا و مرگ صدها گونه دریایی

یک مقام ایالت «استرالیای جنوبی» هشدار داده است پدیده تکثیر جلبکی در این ایالت که باعث مرگ و میر گسترده صدها گونه دریایی شده است، باید به عنوان یک فاجعه طبیعی توصیف شود.

به گزارش ایسنا، در همین حال حزب سبز هشدار می‌دهد این بحران نشانه اتفاقاتی است که برای این کشور در راه است.

«پیتر مالیناوسکاس»، یک مقام ایالتی در گفتگو با برنامه صبحگاهی خبری ABC هشدار داد: از دیدگاه مقامات استرالیای جنوبی، می‌خواهم در این مورد کاملاً شفاف باشم. این یک فاجعه طبیعی است.

وی تاکید کرد: این یک فاجعه طبیعی است و باید به همین صورت شناخته شود.

به گفته این مقام ایالتی، بیش از ۴۰۰ گونه مختلف از موجودات دریایی وجود دارند که در نتیجه این شکوفایی جلبکی از بین رفته‌اند یا جان خود را از دست داده‌اند.

طبق سوابق موجود، این شکوفایی بیش از ۱۳ هزار و ۸۰۰ حیوان را کشته است، اما کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که این رقم بسیار بیشتر است.

به گزارش گاردین، این در حالی است که «موری وات»، وزیر محیط زیست فدرال روز گذشته (دوشنبه) از یک بسته کمکی ۱۴ میلیون دلاری خبر داد، اما از اعلام این بحران به عنوان یک فاجعه طبیعی خودداری کرد و گفت که این بحران با تعاریف مربوطه در چارچوب بلایای طبیعی فدرال مطابقت ندارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404043119571
  • خبرنگار : 71658

برچسب‌ها