مدیرکل شیلات خبر داد

اجرای دریابست در هفته اول مرداد در استان بوشهر

مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: با تصمیم کمیته مدیریت صید استان طرح دریابست از امروز اول مرداد تا ۶ مرداد در آب‌های استان بوشهر اجرا می‌شود و در این مدت هر گونه فعالیت صید و صیادی ممنوع است و صید میگو از ۷ مرداد آغاز می‌شود.

عقیل امینی در گفت وگو با ایسنا افزود: هدف از اجرای طرح دریا بست، ایجاد فرصت بازسازی ذخایر، جلوگیری از صید غیرمجاز و آماده شدن صیادان برای فعالیت صید میگو است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر اضافه کرد: یک مرحله دریابست ده روزه نیز در اواخر اردیبهشت سال جاری و همزمان با استان‌های جنوبی اجرا شده بود و مرحله دوم اجرای این طرح که قبل از فصل صید میگو است از اول مرداد ماه به مدت ۶ روز اجرا خواهد شد.

وی  در رابطه با زمان آزادسازی صید میگو در استان گفت: بر اساس تصمیم کمیته مدیریت صید استان زمان آزادسازی برای صید میگو، از ۷ مرداد برای قایق‌ها و ۸ مرداد برای لنج‌ها تعیین شده است.

امینی  ادامه داد: بر اساس اعلام هواشناسی بسته به شرایط جوی این تاریخ قابل تغییر است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404050100198
  • خبرنگار : 50963