مدیر بنیاد مسکن شهرستان خبر داد

واگذاری ۳۵۶ قطعه زمین مسکونی در سرریگ قشم

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان قشم از آغاز واگذاری زمین‌های طرح ملی مسکن در روستای سرریگ پس از سه سال خبر داد و گفت: با رفع موانع پیش‌روی این پروژه، قطعات مربوط به متقاضیان این طرح واگذار خواهد شد.

 احمد رحیمی، در گفت و گو با ایسنا، در روز چهارشنبه یکم مرداد، با اشاره به اینکه فرایند ثبت‌نام ثنا و سایر مراحل اداری متقاضیان تکمیل شده است، افزود: در مجموع ۳۵۶ نفر در قرعه‌کشی نهایی پذیرفته شده‌اند و زمین‌ها به آن‌ها واگذار می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۸.۷۱ هکتار زمین با همکاری معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد قشم به این طرح اختصاص یافته‌ است، اظهار کرد: در طراحی این طرح، تامین نیازهای اساسی روستا نظیر مدرسه، درمانگاه، کتابخانه و سایر فضاهای عمومی نیز پیش‌بینی شده است.

رحیمی درباره چالش ‌سه‌سال اخیر گفت: وجود مشکلات در فرآیند واگذاری، باعث تأخیر بیش از سه ساله در این روستا شده بود، اما خوشبختانه موانع رفع شد و از این پس اراضی با شرایط ویژه روستایی، و امکان دریافت وام ۴ میلیارد ریالی با نرخ سود صفر درصد در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: تمامی خریداران موظف هستند ظرف دو سال آینده عملیات احداث واحدهای مسکونی خود را آغاز کنند. این تصمیم در راستای سرعت‌بخشیدن به روند توسعه و ساماندهی سکونت در منطقه اتخاذ شده است

به گزارش ایسنا، این اقدام گامی مهم در جهت تامین مسکن و توسعه زیرساخت‌های روستای سرریگ محسوب می‌شود و امید تازه‌ای برای رونق و بازگشت جمعیت به این منطقه به همراه داشته است.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404050100337
  • خبرنگار : 50673