مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری لرستان تاکید کرد

لزوم ارتقای سطح دانش و آگاهی عمومی در حوزه پدافند غیرعامل

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری لرستان گفت: ناآگاهی، می‌تواند به حفره‌ای امنیتی تبدیل شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از استانداری لرستان در پنجشنبه دوم مرداد افشین ترکارانی در جلسه هم‌اندیشی سرشاخه‌های مربیان (اساتید) آموزش پدافند غیرعامل، با بیان اینکه ناآگاهی کارکنان دستگاه‌ها و نهادها می‌تواند به حفره‌ای امنیتی تبدیل شود، بر لزوم ارتقای سطح دانش و آگاهی عمومی در حوزه پدافند غیرعامل تأکید کرد.

وی اظهار کرد: مقوله آموزش پدافند غیرعامل، تاکنون آن‌گونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است و اداره کل پدافند غیرعامل استان با بهره‌گیری از توان مربیان و مدرسین مجرب، در صدد است آموزش‌ها را همگانی، هدفمند و اثربخش کنند.

مدیرکل پدافند غیرعامل، با اشاره به تهدیدات نوین، خواستار برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌گیری از ظرفیت مربیان مجرب شد.

در این جلسه همچنین بر نقش کلیدی آموزش در ارتقای تاب‌آوری جامعه، آمادگی برای مقابله با تهدیدات ترکیبی، و فرهنگ‌سازی در میان مردم و کارکنان دستگاه‌ها تأکید شد، برنامه‌ریزی برای سناریوهای واقعی، بهره‌مندی از تجارب ملی و بین‌المللی و توجه به تهدیدات نوظهور، از دیگر محورهای مورد توجه در این هم‌اندیشی بود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404050200751
  • خبرنگار :