مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم بیان کرد؛

لزوم ایجاد بازارچه‌های محصولات کشاورزی در قم

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به ظرفیت‌های گسترده تولیدات کشاورزی استان گفت: ایجاد بازارچه‌های محصولات کشاورزی می‌تواند ضمن معرفی توانمندی‌های استان، به ساماندهی عرضه و تقویت اقتصاد بخش کشاورزی کمک شایانی کند.

عباس شیرمحمدی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در دیدار با سعید عظیمی رئیس جدید سازمان تعاونی روستایی، اتحادیه‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی کشاورزی استان قم، با تشریح موقعیت ویژه استان قم گفت: قم در شاهراه و نقطه اتصال ۱۷ استان کشور قرار دارد که این ویژگی ژئوپلیتیک، مزیت رقابتی بزرگی برای توسعه بازارهای کشاورزی استان ایجاد کرده است.

وی اظهار کرد: در استان قم حدود ۱۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد و سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن محصول کشاورزی در این استان تولید می‌شود که بخشی از آن می‌تواند به استان‌های همجوار و حتی بازارهای صادراتی عرضه شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به زائرپذیر بودن استان، عنوان کرد: وجود میلیون‌ها زائر در طول سال، فرصتی بی‌نظیر برای عرضه مستقیم محصولات کشاورزی به مصرف‌کنندگان فراهم کرده و ضرورت هماهنگی بین تشکل‌های تولیدی و عرضه‌کننده را دوچندان کرده است.

وی در ادامه بر لزوم راه‌اندازی بازارچه‌های محصولات کشاورزی با هدف معرفی توانمندی‌های استان تأکید کرد و گفت: معاونت اقتصادی استانداری قم آمادگی کامل برای همکاری با سازمان تعاونی روستایی و تشکل‌های کشاورزی جهت تحقق این هدف را دارد.

همچنین، سعید عظیمی، رئیس سازمان تعاونی روستایی استان قم با اشاره به جایگاه مهم این سازمان در ساماندهی و مدیریت بازار محصولات کشاورزی، بیان کرد: نقش‌آفرینی هدفمند و منسجم در بازار کشاورزی، نیازمند هماهنگی میان بخش‌های دولتی و خصوصی است تا بتواند منجر به پایداری زنجیره تأمین و توزیع در سطح کشور شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در روز یکشنبه ۵ مرداد، وی افزود: تقویت تعامل با تشکل‌ها و اتحادیه‌های کشاورزی، از مهم‌ترین راهبردهای ما در دوره جدید مدیریتی است و قم با ظرفیت‌های ویژه‌ای که دارد، می‌تواند به عنوان پایلوت همکاری‌های نوین در این عرصه انتخاب شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404050502169
  • خبرنگار : 50455