نماینده ولی‌ فقیه در لرستان:

قطعه‌ای درخشان از مقاومت در ۱۲ روز به مردم لرستان تعلق دارد

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان گفت: ۱۲ روز مقاونت و صبر و شکیبایی خانواده شهدا، خستگی‌ناپذیری نیروهای جان بر کف مسلح و بسیج مردمی و عشایر گفتنی‌های زیادی دارند که باید آنها را نوشت و ثبت کرد.

حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی دوشنبه ششم مرداد در اربعین لاله‌ها در لرستان، بیان کرد: رزم جوانان برومند ایران اسلامی در هوافضای سپاه، ارتش و ناجا در مقابل متجاوز ستودنی است و حضور و اقتدار مردم نیز قابل تقدیر است که شهدا را در آغوش گرم خود گرفتند و با حضور پر شور خود قدردان رشادت و حماسه بودند.

وی اظهار کرد: صبر و شکیبایی خانواده شهدا شگفتی و ستودنی است و ۸۸ شهیدی که بین آنها دانشمند، سرباز، سردار، کادر ارتشی، نیروی انتظامی، سپاهی، بسیجی و مردم بودند که در محل کار خود به شهادت رسیدند. شهیدان برگزیدگان خداوند هستند و ما هم مهمان شهدا هستیم و به این جلسه با عظمت دعوت شدیم.

شاهرخی بیان کرد: قطعه‌ای درخشان از مقاومت در ۱۲ روز به مردم لرستان تعلق دارد؛ صبر و شکیبایی خانواده شهدا، خستگی‌ناپذیری نیروهای جان بر کف مسلح و بسیج مردمی و عشایر گفتنی‌های زیادی دارند که باید آنها را نوشت و ثبت کرد.

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان گفت: دشمن به غلط فکر می‌کرد پایگاه هوایی در لرستان تعطیل شده‌اند اما از عمق آسمان و شجاعت فرزندان این خطه بی‌خبر بود. فرزندان مؤمن و انقلابی لرستانی در نیروهای مسلح که جان بر کف و همراهی و همدلی و همراهی ارتش لشکر ۸۴ و جمعی نیروهای ارتش در لرستان، برقراری نظم توسط نیروی انتظامی و بسیج مردمی گفتنی زیاد دارد، اما غرش موشک‌ها دشمن را تسلیم کرد.

وی بیان کرد: حضور مردم در ۲۶ خرداد در حالی که زیر ریزپرنده‌های دشمن بودند همه برای بدرقه شهدا با شجاعت کامل در مقابل دشمن ایستادند و به میدان آمدند و لاله‌های گلگون را تشییع کردند و مسئولان از این رزم مردم لرستان کاملاً اطلاع دارند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404050603074
  • خبرنگار : 50177