تصادف زنجیره‌ای در جوارم با یک مصدوم

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران از وقوع برخورد زنجیره‌ای بین هشت خودرو در حوالی پایگاه جوارم خبر داد و گفت: در این حادثه که یک مصدوم داشت، تیم عملیاتی بلافاصله وارد عمل شد و فرد آسیب‌دیده به بیمارستان منتقل شد.

غلامعلی فخاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به حادثه برخورد زنجیره‌ای چند خودرو در محور سوادکوه، اظهار کرد: این تصادف ساعت ۱۶:۲۸ روز دوشنبه ششم مرداد سال جاری در منطقه جوارم و در فاصله حدود ۱۰۰ متری پایگاه امداد و نجات جاده‌ای جوارم رخ داد.

وی افزود: بلافاصله پس از اعلام گزارش از سوی شهروندان به مرکز عملیات اضطراری (EOC)، یک تیم امدادی سه نفره به همراه آمبولانس از پایگاه جوارم به محل حادثه اعزام شد.

فخاری با اشاره به جزئیات این حادثه گفت: این برخورد زنجیره‌ای میان هشت خودرو منجر به مصدومیت یک نفر شد که توسط نیروهای امدادی پس از انجام اقدامات اولیه پیش‌بیمارستانی از جمله کنترل خونریزی، پانسمان و تثبیت وضعیت، به بیمارستان شهدای زیرآب منتقل شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران تأکید کرد: حضور سریع و بموقع تیم امداد در نزدیکی محل حادثه، مانع از تشدید وضعیت مصدوم شد و از بروز خسارت‌های احتمالی بیشتر جلوگیری کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۰۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404050603564
  • خبرنگار : 50199